סכיני שף מומלצים
סכיני שף מומלצים במותגים המובילים בעולם אצלנו באתר במחירים הזולים בארץ!! היתקשרו למספר: 09-7408896 והסכינים בדרך אליכם.
להצצה בקטלוג המלא של סכיני שף, מוזמנים ללחוץ כאן!
בשלנים מקצועיים וחובבי בישול גם יחד, לא מוותרים על כמה פריטים בסיסיים במטבח. אמנם רבים טוענים בצניעות, כי הם אינם אוחזים בסוד או קסם קולינרי מיוחד וכל מה שנדרש להם על מנת לבשל ולספק ארוחה טובה, איכותית וטעימה, זה בסך הכל שילוב מנצח של חומרי גלם משובחים, מטבח מאובזר וסכין שף איכותית.
אבל, גם אם ניקח את הדברים האלה בעירבון מוגבל כי הרי ברור שיש להם טאץ' מיוחד, ניתן לומר בוודאות כי גם השפים הגדולים והמוכרים לא מוותרים על ציוד בישול מתאים, כל האביזרים נבחרים ונבחנים בקפידה והם ממש לא מוותרים על איכות של דבר, במיוחד לא על סכיני שף מומלצים ואיכותיים. באופן עקרוני כאשר מדברים על סכיני שף הכוונה היא לסכין גדולה ורב תכליתית. סכין איכותית בעל להב משונן ארוך ורחב, המשמש לחיתוך, קיצוץ, קילוף ופריסה של חומרי הגלם. אין סכין שף מסוג אחד וניתן למצוא סכינים במידות ומשקלים שונים, עשויים מחומרים מגוונים.
את הסכין בוחרים בהתאם למבנה הגוף וגובה הבשלן שאמור להשתמש בו, ידית ארוכה תקשה על הביצועים ויש להתאים גם את משקל הסכין והלהב לנוחות המשתמש. סכין קלה אינה בהכרח נוחה יותר ולהפך. בשלנים חובבים הרוכשים את סכין השף הראשונה שלהם מוטב כי ירכשו להב באורך שבין 165-180 מ"מ, לאחר הסתגלות ועבודה רציפה ניתן לעבור ללהבים מאסיביים יותר באורך להב של בין 180-240 מ"מ, כמובן שטבחים מנוסים מאוד נעזרים במגוון להבים לצרכים שונים.
רוב להבי הסכינים עשויים מפלדת אל חלד איכותית אשר עברה מבחני עמידות קפדניים ונמצאה עומדת בתקנים מחמירים של איכות ובטיחות. ידיות הסכין בדרך כלל עשויות מפולימר עמיד ואיכותי והן מותאמות לעבודה קלה ובטוחה. מאחר שיש מגוון סוגים, חשוב לבחור את סכין השף המתאימה באופן מדויק למי שאמור לאחוז ולעשות בה שימוש.
כיום ניתן למצוא כמה מותגים בינ"ל המובילים את התחום של סכיני שף מומלצים, סכין סנטוקו של גלובל (Global), סכיני השף של ארקוס (Arcos), ויקטורינוקס (Victorinox), צווילינג (Zwilling) ועוד. בכל המותגים הללו יש מגוון סכיני שף בגדלים ולצרכים שונים.
כאשר בוחרים סכין שף מן המבחר המכובד של המותגים המובילים, חשוב להבין כי מדובר בסכין שונה ויקרה באופן משמעותי מסכינים רגילים ולכן גם אופן הניקיון והשמירה עליה שונה. הדבר הראשון שיש להגן עליו הוא הלהב ויש לאפסן את הסכין עם כיסוי מיוחד או בתליה על פס מגנטי מיוחד לסכינים. גם הניקיון של סכיני השף חשוב מאוד ומומלץ לא להשאירן חשופות למים לזמן ממושך. על מנת לא לפגוע בנירוסטה חשוב לרחוץ ללא חומרים כימיים חזקים אלא בסבון כלים ומיים, לשטוף היטב ולנגב. במקרה של סכיני השף יש להימנע באופן מוחלט משימוש במדיח כלים על מנת לשמור על תקינותה ואיכותה לאורך זמן.