מהן צלחות קורנינג והיתרונות שלהן
אתם מארחים הרבה? אוהבים לארח לתפארת מדינת ישראל? בכל אירוח אתם אוהבים לארח בסטייל ובהשקעה, כל עיצוב שולחן מרגיש כמו מסיבה אחרת.
יוצא לנו להתלבט הרבה איזה כלי אירוח להניח על השולחן, חשוב לנו שהם יהיו מרשימים ואיכותיים וקשה לנו להחליט מה לרכוש כדי שיהיה גם יפה וגם פונקציונאלי ולא חייב לקנות כלים יקרים וכבדים כדי להרשים אלא פשוט לקנות צלחות של קורנינג. הם נראים סופר יוקרתיים, איכותיים, עמידים מאוד ומבריקים במיוחד.
צלחות קורנינג נוחות מאוד, קלות ביותר, מעוצבות בסטייל ויפות. חשבו רבות והקפידו על הנראות שלהן, לצלחות יש מגוון סגנונות, צבעים וצורות, הן עמידות לאורך זמן, ניתן לשטוף אותן במדיחי כלים, העיטורים שעליהן אינם נשחקים או נשטפים והאיכות שלהן לא נהרסת במהלך אחסונם. אלה הם כל הדברים שאנחנו בדיוק מחפשים בצלחות שלנו, אנחנו מחפשים סט צלחות איכותי שיישאר איתנו לאורך זמן. מי שאוהב לארח בתדירות גבוהה ואוהב להרשים את אורחיו, צלחות קורנינג זה הפתרון לאירוח המושלם.
הצלחות עשויות מזכוכית מיוחדת ביותר המיוצרות ע"י חברת קורנינג האמריקאית שפיתחה פטנט עבור סוכנות החלל האמריקאית נאס"א, החברה החלה את דרכה לפני 160 שנים בעיירה קורנינג (קרויה על שם החברה) שבניו יורק, החברה בעצם "מחקה" זכוכית סינית טהורה ושומרת בסוד את החומר המיוחד שבו היא עושה שימוש. הן אינן נשברות או נסדקות, אלא אם תזרקו אותן ממקום גבוה (ועדיף לא לנסות).
הצלחות מיוצרות בתהליך למינציה מורכב ומיוחד מאוד בצורה תרמית שלוש שכבות של זכוכית הקושטה באמצעות אמייל ייחודי ההופך לחלק מהזכוכית ועל ידי כך מאפשר עיצובים מאוד עמידים. בסוף תהליך זה מתקבלת צלחת דקה, חזקה וקלה ביותר, אשר עמידה מאוד בפני שברים ושריטות ושומרת על הברק. לא סתם הן נקראות הצלחות החזקות בעולם.
אם חושבים קדימה, צלחות קורנינג מנצחות את כל המתחרים שלה בגלל שאינן נשברות, נסדקות או נהרסות בצורה כלשהי. השימוש בצלחות אלה בקרב ילדים הוא בטוח בהרבה מצלחות רגילות.
צלחות קורנינג לא סופגות כתמים או ריחות שונים והן עמידות בפני כל טמפרטורה, אז הסירו דאגה מליבכם, אין סיכוי שיישארו על הצלחת שאריות של לכלוך או רעלים למיניהם אחרי הניקוי, השימוש בהן הוא הגייני ביותר ולא תגיע לצלחת האוכל שלכם שום בקטריה.
המצאת הזכוכית המחוסמת של קורנינג התגלתה בטעות, מדען אשר חקר את התחום נירדם ושכח בתנור את הזכוכית יותר מדי זמן. הזכוכית נחשפה לטמפרטורות גבוהות במיוחד, אך הדבר הפתיע את המדען כאשר פתח את התנור ונפל על הרצפה גוש זכוכית בצבע חלב שלא נשבר. מאז, פותחה שיטה מיוחדת להשטחת הזכוכית לכדי כלי אירוח והגשה מדהימים.
למאמרים נוספים שאולי יעניינו אתכם-